icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Prodavac

RICARDO DOO

Kudeljara 1a, Darda,

31326

INOSTRANSTVO

Hrvatska

Telefon: +38598274415

Vodeća smo tvrtka cestovnog prijevoza u RH koja pruža cjelokupna logistička rješenja prilagođena svakom pojedinačnom zahtjevu. Radimo za široki spektar renomiranih tvrtki čiji smo primarni partneri.

Njegujemo i unapređujemo ozračje u kojemu je svaki zaposlenik važan. Za nas tim simbolizira skup zaposlenika koji zajedničkim naporima ostvaruju ciljeve naše tvrtke te ih potičemo na međusobnu suradnju i otvorenu komunikaciju. Zahvaljujući otvorenoj komunikaciji, uvažavaju se primjedbe i sugestije, te se na taj način poboljšava i naše cjelokupno poslovanje.

Proaktivnim pristupom u radu stvaramo novu snagu kojom želimo dodatno učvrstiti lidersku poziciju na hrvatskom tržištu te postati značajniji subjekt na globalnom europskom tržištu.

Naše poslovanje usklađeno je sa standardima europske prakse za kvalitetu, što potvrđujemo kroz certifikate ISO 9001, HACCP, GMP+ i IFS Logistics.

Vozila u ponudi RICARDO DOO

Prikazano 20 od 26 oglasa Oglasa po strani
Prikaz
Sortiraj
  • Najnovijim oglasima
  • Ceni naviše (rastuće)
  • Ceni naniže (opadajuće)
  • Soritraj po godištu naviše
  • Godištu naniže
Želite da vaš oglas bude prvi na listi? Kliknite ovde i postavite svoj oglas u TOP ponudu.
Lista za poredjenje:

Vaši favoriti ()