icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Prijava

Ako već imate nalog na mojauto.rs unesite email adresu i lozinku

Facebook prijava

Ukoliko je Vaš nalog na mojauto.rs kreiran sa istom email adresom kao Vaš Facebook nalog, kliknite na dugme ispod i jednostavno se prijavite bez ukucavanja email adrese i lozinke.

Zaboravljena lozinka

Zaboravili ste lozinku?

Molimo Vas da unesete svoju email adresu.
Ubrzo cete dobiti novu šifru. Upotrebite je da pristupite sajtu MojAuto.rs.

Niste dobili aktivacioni email?

Molimo Vas da unesete email adresu.
Aktivaciona poruka će Vam ubrzo biti poslata na datu email adresu.

Registracija

Ukoliko nemate nalog na mojauto.rs molimo Vas da popunite sledeća polja traženim podacima.

SVA POLJA OZNAČENA * SU OBAVEZNA UKOLIKO NIJE NAGLAŠENO DRUGAČIJE.

  • Bosna i Hercegovina
  • Crna Gora
  • Evropska unija
  • Hrvatska
  • SAD
  • Slovačka
  • Srbija

Ovaj broj služi za verfikaciju Vaseg naloga! Oglasi verifikovanog naloga se automatski prikazuju na sajtu, dok oglasi neverifikovanog naloga čekaju odbrenje administratora. Na ovaj broj ćemo vam poslati verifikacioni kod putem SMS poruke. Verifikacija je besplatna! U prvu kućicu unosi se pozivni broj za zemlju (za Srbiju je 381). U drugu kućicu se unosi broj mobilnog telefona bez početne nule, npr. ako je broj 063/123-456, u kućicu unosite 63123456.

Drugi telefon koji želite da bude prikazan uz Vaše oglase može biti fiksni ili mobilni. U prvu kućicu unosite pozivni broj za zemlju a u drugi broj bez početne nule, npr. za fiksni broj 011/123-456 ćete u drugu kućicu uneti 11123456.

Vaši favoriti ()