icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

 Pitanja i odgovori

 Na ovoj stranici možete naći odgovore na najčešće postavljana pitanja vezana za oglašavanje na sajtu Mojauto.rs. U slučaju da niste našli odgovor na vaše pitanje, slobodno nas pozovite na broj +381 11 333 4 797, rado ćemo vam pomoći.

 

-Kako da se registrujem na sajt MojAuto.rs?

-Kako da aktiviram nalog?

-Zaboravio sam lozinku?

-Koliko besplatnih oglasa mogu da postavim?

-Kako da postavim oglas?

-Kako da istaknem oglas?

-Kako da izmenim oglas?

-Kako da obrišem oglas?

-Kako da obnovim oglas?

-Kako da pratim statistiku oglasa?

-Kako mogu da izmenim svoje korisničke podatke?

-Šta znači broj poziva u statistici?

-Pronašao sam automobil o kojem bi želeo da dobijem više informacije kako da kontaktiram prodavca?

-Uočio sam oglas koji krši pravila sajta kako da ga prijavim?

-Hteo bih da kupim polovan/nov deo kako da pronađem ono što mi treba?

-Moj izbor na mail -  

-Kako mogu da postavim oglas preko mobilnog telefona?

- Koji se parametri uzimaju u obzir prilikom izračunavanja prosečne cene vozila na sajtu? 

 

Kako da se registrujem na sajt MojAuto.rs?
Na sajt MojAuto.rs možete se registrovati klikom na ikonicu prijava/registracija, sa bilo koje stranice sajta. Registracija je potpuno besplatna i radi se samo jednom.
      

 

 

Kako da aktiviram nalog?
Nalog možete aktivirati unosom verifikacionog koda koji ste primili kao sms poruku u polje predviđeno za to.

              

  

 

Zaboravio sam lozinku?
Vašu lozinku možete reaktivirati kroz opciju prijava registracija klikom na link zaboravljena lozinka, potrebno je da ukucate vašu mail adresu, a link za reaktivaciju će stići na istu.

        

 

 

Koliko besplatnih oglasa mogu da postavim?
Na sajtu MojAuto.rs možete postaviti 2 besplatna oglasa u bilo kojoj kategoriji, osim za kategoriju rezervnih delova i opreme gde možete postaviti neograničeni broj oglasa.

 

 

Kako da postavim oglas?
Oglas možete postaviti klikom na dugme Ostavi oglas sa bilo koje stranice sajta ili klikom na dugme Nov oglas iz vašeg koriničkog naloga. Naš savet je da se ulogujete u nalog pre postavke oglasa. 

 

 

Kako da istaknem oglas?
Vaš oglas možete istaći u PREMIUM ili TOP ponuduslanjem SMS poruke i tako ubrzati prodaju vašeg vozila. Detaljno objašnjenje pogledajte ovde.

 

 

 Kako da izmenim oglas?


Za izmenu oglasa potrebno je da pristupite vašem korisničkom nalogu i iz liste oglasa možete da menjate vaše oglase klikom na opciju „ izmeni oglas“ koja se nalazi sa leve strane svakog oglasa.

     

 

Kako da obrišem oglas?


Da bi obrisali oglas potrebno je da pristupite vašem korisničkom nalogu i iz liste oglasa da kliknete na opciju „obriši oglas“ sa leve strane oglasa.

 

 

Kako da obnovim oglas?


Da bi obnovili oglas potrebno je da pristupite vašem korisničkom nalogu i iz liste oglasa kliknete na opciju „objavi oglas“ koja se nalazi u okviru oglasa sa desne strane.

 

 

Kako da pratim statistiku oglasa?


Statistiku aktivnih oglasa možete pratiti unazad mesec dana. Potrebno je da pristupite vašem korisničkom nalogu i da iz liste oglasa kliknete na opciju „statistika“ otvoriće se polje u kom možete videti koliko je vaš oglas imao pregleda i poziva.

 

 

Kako mogu da izmenim svoje korisničke podatke?


Da bi promenili podatke potrebno je da pristupite vašem korisničkom nalogu i kliknete na karticu „moji podaci“ tu možete da promenite mail adresu i kontakt podatke.

 

 

Šta znači broj poziva u statistici?


Broj poziva u statistici oglasa pokazuje koliko je korisnika kliknulo da vidi ceo broj telefona.

 


Pronašao sam automobil o kojem bi želeo da dobijem više informacije kako da kontaktiram prodavca?

U okviru svakog oglasa postoje kontakt podaci prodavca. Ukoliko oglas gledate sa računara oni se nalaze sa desne strane oglasa, ili ako gledate oglas preko mobilnog telefona/tableta oni se nalaze ispod slika - zeleno dugme kontaktiraj prodavca. Ukoliko oglašivač nije ostavio broj telefona, možete ga kontaktirati preko forme za slanje poruke u okviru oglasa (morate biti registrovani član sajta kako bi mogli da pošaljete poruku)

 

 

Uočio sam oglas koji krši pravila sajta kako da ga prijavim?

Oglas koji krši pravila sajta možete prijaviti klikom na trougao koji se nalazi ispod slika, naš tim će pregledati prijavu.

 

 

Hteo bih da kupim polovan/nov deo kako da pronađem ono što mi treba?

U našoj bazi ima preko 100000 polovnih i novih delova, kako bi pronašli deo koji vam treba potrebno je da sa bilo koje stranice sajta kliknete na kategoriju delovi, izaberete podkategoriju kojoj deo koji tražite pripada, unesete parametre i baza će vam izbaciti sve oglase koji imaju parametre koje ste naveli. Kada ste pronašli deo koji ste tražili otvorite oglas i kontaktirate prodavca.

 

 

Moj izbor na mail


Ukoliko znate šta tražite i do koje cene onda je opcija -moj izbor na mail- idealna za vas. Sve što treba jeste da selektujete parametre koje želite i da upišete validnu mail adresu. Email ćete dobiti jednom dnevno samo u slučaju da se pojave novi oglasi, a odgovaraju vašem izboru. Odjavu možete uraditi u svakom trenutku jednim klikom na link koji se nalazi u svakom emailu.

 

 

 

-Kako mogu da postavim oglas preko mobilnog telefona?

Da bi postavili oglas preko mobilnog telefona, potrebno je da u pretraživaču vašeg telefona ukucate mojauto.rs, kada uđete na portal skrolujte sve do kraja stranice kliknete na Desktop verzija, postupak postavljanja oglasa je isti kao i kod postavljanja oglasa preko računara.

 

 

- Koji se parametri uzimaju u obzir prilikom izračunavanja prosečne cene vozila na sajtu?

Prosečna cena se preračunava na osnovu cena vozila oglašenih na sajtu. Uzima u obzir istu marku/model vozila ± 1 godina proizvodnje. Ukoliko je vozilo skuplje to obavezno ne znači da je cena visoka već se možda radi o vozilu višeg nivoa opreme, manje kilometraže, boljeg opšteg stanja, ... Cilj prosečne cene je da vas informiše kakva je cena vozila u odnosu na prosečnu i ako je potrebno da utvrdite zašto je cena viša ili niža od proseka.
 

 

 

Vaši favoriti ()