icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

101. Far desni za Subaru Justy 4, Daihatsu Sirion 2, od 2004.-2015.g.

Oceni:

Tehnički podaci

  • Tip delova Rezervni delovi
  • Kategorija Svetla

Oprema

  • Model - 101. Far desni za Subaru Justy 4, Daihatsu Sirion 2, od 2004.-2015.g.

Poreklo i istorija vozila

  • Zamena Ne

Opis

Za sve detalje, poziv na 062/11-28-255, na poruke ne odgovaramo!

Na prodaju desni far, ( za malo manje upucene, suvozaceva strana ), za model Daihatsu Sirion, druge generacije, kao i za Subaru Justy, cetvrte generacije. (Isti je far, jer su oba automobila radjena na istoj platformi.)

Far je originalan, fabricka ugradnja, nije nikakva kopija. Originalan, kvalitetan far, koji je isao kao fabricka ugradnja.

Far je radjen za modele od 2004-te godine, pa do 2015-te godine.

Kataloska oznaka originalnog modela fara je: koito 100-51763 , 100-51763 .

Cena je 70 evra fiksno !!!!! 

Far je potpuno ispravan i sve je u redu. Jedan drzac je imao naprslinu, pa je profesionalno i kvalitetno zalemljen kod plasticara. To se svakako ne vidi kad se far postavi na auto. Svi ostali drzaci su netaknuti, sto se takodje vidi na slikama.

Imamo vise farova za prodaju, pa je zato svaki obelezen rednim brojem na zadnjoj slici, medju slikama u oglasu, pa molimo potencijalne kupce da kazu za koji redni broj fara zovu.

Slanje brzom postom na teritoriji cele Srbije, a do Nisa idemo u proseku dva puta nedeljno, pa do Nisa mozemo da povezemo gratis.

Vaši favoriti ()