icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Škoda tipske zavesice za sunce/carshades

Oceni:

Tehnički podaci

  • Tip delova Auto oprema
  • Kategorija Ostala auto oprema

Oprema

  • Model - Škoda tipske zavesice za sunce/carshades

Poreklo i istorija vozila

  • Zamena Ne

Opis

Skoda tipske zavesice za sunce po neri vozila/car sunshades...
Skoda Karoq 2017---/11900 rsd set.
Skoda Kodiaq 2016----/11900 rsd set.
Skoda Oktavia 2013-2020 5vrata hecbe/-10500 rsd set.
Skoda Oktavia 2013-2020 karavan/-10900 rsd set.
Skoda Yeti 2009-2017/-10900 rsd set.

CAR SHADES originalni štitnici od sunca su namenjene za zaštitu putnika od sunčevih zraka. Štitnici od sunca su prilagođeni Vašem automobilu, dizajnirani su posebno za svaku marku i model automobila, i savršeno se uklapaju.

Štitnici od sunca su napravljeni po meri i savršeno se uklapaju na zadnjim bočnim staklima Vašeg automobila, uključujući i zadnju šoferšajbnu.

Oni se postavljaju pomoću kopče na unutrašnji okvir prozora ( a ne na staklo ), kako bi Vam omogućili otvaranje prozora dok štitnik od sunca ostaje na mestu.

Set sadrži 4 ili 6 štitnika u zavisnosti od modela vozila, svaki set sadrži štitnike za oba bočna zadnja vrata i štitnik za zadnju šoferšajbnu (dvodelni), i +2 kom (za modele koji imaju) zadnja bočna stakla kod gepeka.

Štitnici poboljšavaju uslove putovanja u toplim letnjim danima, putnički prostor se znatno manje zagrejava, i štite od neželjenih UV zraka.

Precizna i kvalitetna izrada čini ovaj proizvod veoma elegantnim, a istovremeno štiti od radoznalih pogleda u unutrašnjost vozila.

Korišćenjem ovog proizvoda, bočna stakla možete i da spustite, svež vazduh ulazi u vozilo, ali neželjeni sunčevi zraci i insekti ostaju van vozila.

Veoma su praktični, montažni-demontažni, s toga homologacija nije potrebna.

Ključne prednosti:
-Štitnici se tačno uklapaju i pokrivaju cela stakla ( ne samo deo stakla kao univerzalni štitnici )
- Štite od neželjenih sunčevih zraka
- Štite od insekata
- Jednostavna montaža
- Svež vazduh ulazi u vozilo
-Smanjuje svetlost u automobilu za 70%
- Jednostavnije od auto folija ( montažno-demontažno, nije potrebna homologacija )
- Dobitnik nagrade „Mother & Babi Gold Standard“
-Proizvodi se u Velikoj Britaniji
- Visokokvalitetan proizvod

Štitnici od sunca mogu se instalirati u Vaš automobil za samo nekoliko minuta i mogu se ukloniti podjednako lako što Vam daje fleksibilnost koju jednostavno ne dobijate sa zatamnjenim folijama na prozorima.

Svaki set Car Shades štitnika se isporučuje sa uputstvom za instalaciju, pričvrsnim kopčama i elegantnom torbicom za skladištenje.

Svaki set sadrži štitnike za oba bočna zadnja vrata i štitnik za zadnju šoferšajbnu (dvodelni), i +2 komada (za modele koji imaju) zadnja bočna stakla kod gepeka.

Pakovanje: set
Verzija: Proizvođač: Car Shades U.K.

Vaši favoriti ()