icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Polovne gume svih velicina

Oceni:

Tehnički podaci

  • Tip delova Gume
  • Kategorija Automobili

Oprema

  • Model - Polovne gume svih velicina

Poreklo i istorija vozila

  • Zamena Ne
  • Marka Bridgestone
  • Sezona sve sezone
  • Širina 185
  • Visina 65
  • Prečnik 15
  • Indeks brzine Y (300km/h)

Video

Opis

Plac "Polovne gume Beograd Kidi", nudi vam veliki izbor polovnih guma svih namena (letnje, zimske i all season), proizvođača i dimenzija: 12, 13, 14, 14C 15, 15C, 16, 16C, 17, 18, 19... i to po ceni od 10€ po komadu.

Kupovina guma kod nas, je po principu, traži, pa šta nađeš, a to znači, dođete kod nas na plac, kažete koja vas dimenzija zanima, mi vas odvedemo do dela, gde stoje gume vama potrebnih dimenzija i vi tražite, pa šta nađete. Sve što nađete, bez obzira na proizvođača, dimenziju, da li su letnje, zimske ili all season, košta 10€


Mi se godinama bavimo otkupom i prodajom polovnih guma. Polovne gume uglavnom nabavljamo od domaćih firmi koja se bave otkupom vozila za reciklažu, pa im gume nisu interesantne kao sirovina i onda ih sakupljaju za nas. Otuda i ovako niska cena.


Ako se pitate, da li se isplati kupiti polovnu gumu, reci ćemo vam samo, da smo prelistavajući ovu tematiku, došli do podataka, da se i u mnogim razvijenijim zemljama sve više vozača odlučuje za kupovinu polovnih guma, konkretno u Velikoj britaniji 50% vozača kupuje polovne gume.

Ukoliko niste u mogućnosti da lično dođete po gume, iste vam možemo poslati brzim postama: AKS, BEX, CITY... Gume poslate na ovaj način, već sutra-dan, dobijate na kućnu adresu. Napomena: zbog lošeg iskustva sa pojedinim musterijama, a odnosi se na to, da kad im kurir donese pošiljku, oni nisu kod kuće ili nemaju trenutno para ili izmišljaju neki razlog i ne preuzmu pošiljku, pa mi platimo poštarinu i to duplu, gume šaljemo tek nakon uplate. Uplata može biti na tekući račun ili kao dopuna kredita na neki od naših mobilnih telefona, a po dogovoru.


Naše najveće i najčešće musterije su vulkanizerske radnje, koje na veliku količinu dobiju popust, pa ih onda u svojim radnjama prodaju po znatno višim cenama. Isto tako veliku količinu polovnih guma prodajemo preko aukcijskog sajta Limundo, pogledajte tamo za 7 meseci, dobili smo 1661 pozitivne ocene i nijednu negativnu, pa na osnovu toga prosudite sami, kakvi smo u ovom poslu.


Vrlo često kod nas možete naći i potpuno nove gume, to su najčešće gume koje su bile montirane na rezervni tocak i nikad nisu gazile put i te gume su kod na 10€ bez obzira sto su nove.

Gume koje kupite, možete odmah kod nas namontirati i izbalancirati i tako se uveriti, da su dobrog kvaliteta, a možete ih i samo kupiti i nositi na drugo mesto, gde ćete ih montirati. I u jednom i u drugom slučaju, dobijate garanciju na ispravnost kupljene gume. Kod nas je montaza sa balansiranjem 400DIN.

Polovne gume beograd Kidi uvek ima sve dimenzije guma i to u velikim količinama, tako da nema potrebe za pozivanjem i pitanjem, "jel imate te i te gume?". Mi uvek na lageru imamo sve dimenzije i sigurno imamo, to što vama treba, vaše je samo da dođete i da odvojite malo vremena u potrazi za vama odgovarajućim gumama.

Naš plac sa polovnim gumama nalazi se na Novom Beogradu u Vinogradskoj ulici br. 101 i naše radno vreme je svakog dana, uključujući i nedelju, od 9-17h, a po potrebi i dogovoru i duže.

Vaši favoriti ()