icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Prodavac

AUTOPLANETA

Bulevar JNA 33a,

11222

Beograd

Telefon: 011/785-72-03

Autoplaneta D.O.O. je specijalizovano preduzeće koje se bavi veleprodajom, maloprodajom, uvozom, izvozom i distribucijom auto opreme i kozmetike, karoserijskih elemenata, potrošnih delova i delova sistema za grejanje i hlađenje za veliki broj putničkih i lakih komercijalnih vozila.Autoplaneta D.O.O. je autorizovani distributer firme Polcar za tržišta Srbije i Crne Gore.

Temelj misije našeg poslovanja sastoji se u prevazilaženju klasičnog odnosa kupac – prodavac, i stvaranju partnerstva između profesionalnog tima i naših komitenata. Višegodišnje stručno iskustvo u odabiru pouzdanih proizvođača i kvalitetnih proizvoda, visoki standar usluga na relaciji Autoplaneta – potrošač, kao i povoljne cene, učinile su da postanemo pouzdan i siguran partner. Kvalitetan proizvod koji donosi i zadovoljnog potrošača nije samo recept uspeha, već i naš način razmišljanja.

Vizija daljeg razvoja našeg poslovanja zasnivaće se na održavanju uvek visokog nivoa kvaliteta proizvoda u ponudi, kao i potvrđivanju visokog profesionalizma na koji su naši kupci navikli, i zbog čega su nam i poklonili poverenje.
Stabilan lager od preko 170 000 kvalitetnih proizvoda garantuje sigurnu isporuku, tim stručnih komercijalista i on-line prodaja koja je dostupna 24h dnevno, 7 dana u nedelji, garantuje pouzdanu informaciju o dostupnosti robe i brzu distribuciju.

Vozila u ponudi AUTOPLANETA

Nemate oglasa po zadatom filteru.

Lista za poredjenje:

Vaši favoriti ()