Terms & Conditions (Uslovi korišćenja)

Prilikom kreiranja sadržaja ovog sajta uložili smo značajne napore da sve informacije koje možete pronaći na našim stranicama budu tačne u trenutku objavljivanja. Ipak, može se desiti da postoje nenamerne i slučajne greške za koje se unapred izvinjavamo.

MojAuto.rs zadržava pravo da u svakom trenutku izmeni celokupni ili delimični sadržaj prezentovanih podataka, bez obaveze da o tome prethodno nekog obavesti.

MojAuto.rs nije odgovoran za istinitost, tačnost i verodostojnost informacija u oglasnoj poruci, a naročito o svojstvu, karakteristikama i stanju oglašenog proizvoda ili usluga.

MojAuto.rs ne preuzima odgovornost za greške ili nedoslednosti u okviru informacija, dokumenata, programskih aplikacija materijala i/ili usluga koje su u bilo kakvoj vezi sa ovom prezentacijom.

MojAuto.rs ne preuzima odgovornost za bilo kakve posledice koje eventualno mogu nastati usled korišćenja informacija pribavljenih direktno ili indirektno sa ovog sajta.

Korišćenje ovog servisa je besplatno za privatne male oglase.Maksimalno je moguće objaviti 2 besplatna oglasa po korisniku za vozila i neograničeni broj delova.

Zadržavamo sebi pravo brisanja oglasa za koje smatramo da su neprimereni, bez predhodne najave. Pod neprimerenim oglasima podrazumevamo sve oglase koji nisu u skladu sa pravilima o besplatnom oglašavanju, bilo da su u pitanju oglasi koji sadržinski nisu adekvatni ili oni koje tretiramo kao reklamu. Komentari isključivo odražavaju mišljenje autora i ne predstavljaju stavove MojAuto.rs

Pravna lica (auto placevi, servisi, prodavci auto delova...) kao i fizička lica koja žele da se reklamiraju, to mogu učiniti po važećim cenovnicima koji se mogu pronaći na našoj prezentaciji, ili kontaktirati redakciju radi dobijanja informacija o istim.

Sve lične informacije koje posetioci proslede našem sajtu smatraju se strogo poverljivim.

USLOVI OBJAVE:

- Podaci oglašivača i oglasne poruke moraju biti tačni i istiniti.

- Oglasi (tekstovi i fotografije), koji ne pripadaju oblasti automobilizma, biće uklonjeni sa sajta.

- Postavljene slike moraju biti odgovarajućeg kvaliteta (min 800x600 pixela, 150 KB) -slikane po danu po dobrim vidnim uslovima.

- Ukoliko slike ne odgovaraju navedenim kriterijumima neće biti objavljeni u štampanom izdanju magazina MOJAUTO.

- www.mojauto.rs ne odgovara za tačnost i istinitost oglasa. Za unete podatke je odgovoran oglašivač.

- Oglasi koji se isticu u sekcijama Izdvajamo (Premium ponuda), Pala Cena, Hitno moraju imati barem jednu fotografiju, u suprotom bice sklonjeni sa tih pozicija. (vazi za sve oglase postavljene od 29.maja 2012.)

- U sekciju izdvajamo iz ponude moguce je ostaviti iskljucivo automobile, motor, kamion ili autobus. Sve ostale kategorije bice obrisane sa ove pozicije (vazi za sve oglase postavljene od 29.maja 2012.)

Celokupan sadržaj portala www.mojauto.rs je zaštićen autorskim pravom. Kopiranje, preuzimanje i objavljivanje bilo kojeg sadržaja ili dizajnerskog elementa portala bez pismenog ovlašćenja nosioca autorskih prava Ringier Axel Springera je strogo zabranjeno.

Portal MojAuto.rs zadržava pravo da zabrani pristup korisniku koji na bilo koji način krši Uslove korišćenja. www.mojauto.rs zadržava pravo preduzeti odgovarajuće pravne mere protiv tog korisnika i zahtevati nadoknadu za nastalu štetu ili gubitak.

Vaši favoriti ()