icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

BMW E-46 M-POWER obloga naslona za ruku (1998-2005) NOVO

Oceni:

Tehnički podaci

  • Tip delova Rezervni delovi
  • Kategorija Enterijer

Oprema

  • Model - BMW E-46 M-POWER obloga naslona za ruku (1998-2005) NOVO

Poreklo i istorija vozila

  • Zamena Ne

Opis

KUPOVINOM DOBIJATE SAMO OBLOGU NASLONA ZA RUKU, KOJU PRETAPACIRATE NA VAŠE VEĆ POSTOJEĆE DELOVE NASLONA. . .

DAKLE. . . SAM NASLON ZA RUKU, SUNĐER I SVI OSTALI DELOVI NASLONA, NISU PREDMET PRODAJE, SAMO OVA OBLOGA. . . ILI OD EKO KOŽE, ILI OD 100% PRIRODNE GOVEĐE KOŽE. . . ODLUKA JE NA VAMA. KAKO VI KAŽETE, TAKO ĆEMO POSLATI.

"RADIMO NON-STOP" nesmetano "BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN, jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od veroispovesti. . . porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . . (sve kao u Nemačku).

. . . . . . . . . . . . . "RADNO VREME - DOK NE POPADAMO" . . . . . . . . . . .

ISPORUKA IDE "DANAS ZA SUTRA", ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo - tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično - ali i to se da rešiti).

Izbor eko-kože (crna, siva, crem, bela, teget, svetlo plava, oker, crvena, žuta, narandžasta, mahagoni-braon. . . )

Izbor 100% prorodne kože (crna. . . )

Konac po želji (beli, plavi, crni, crveni, žuti (limun i zlatni), crem, sivi (miš, silver), braon (mat i mahagoni), lavanda, pink, bordo, zeleni (fluorescentni, SMB i bledo zeleni), narandžasti (fluorescentni). . . )


Sve fotografije su iz naše "KREATIVNE RADIONICE" i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova (fotografisano nakon tapaciranja naslona za ruku).

Montaža brza i jednostavna, jer je original kroj za model BMW E-46 (1998-2005) M-POWER.

CENA ZA EKO KOŽU . . . . . . . . . . . . . . . . . . = 1999 dinara.
DOSTAVA IDE GRATIS. . .
ODNOSNO, UZ KUPOVINU OVE OBLOGE TROŠKOVE DOSTAVE SNOSI NAŠA FIRMA.

Pored pomenute obloge naslona za BMW E-46 "NA ZAHTEV KUPCA, IZRAĐUJEMO KOŽICE MENJAČA I RUČNE ZA BILO KOJI MODEL AUTOMOBILA".

SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU). DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.

Kontaktirajte nas, i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.

060 66 25 086

Vaši favoriti ()