icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

AdBlue emulator HEW HOLLAND, CASE, LANDINI Akcija NOVO

Oceni:

Tehnički podaci

  • Tip delova Rezervni delovi
  • Kategorija Elektronika

Oprema

  • Model - AdBlue emulator HEW HOLLAND, CASE, LANDINI Akcija NOVO

Poreklo i istorija vozila

  • Zamena Ne

Video

Opis

##### Ad BlueNat pro5 New Holland #####Adblue Emulator New Holland EURO 5 ###
##### Ad BlueNat pro5 Landini #####Adblue Emulator Landini EURO 5 ###
##### Ad BlueNat pro5 Case #####Adblue Emulator Case EURO 5 ###

######## BEZ PROGRAMIRANJA #### NIJE POTREBAN NIKAKAV SOFTVER ###########

Cena AdBlue tečnosti ili urea se sipa u posebne rezervoare i samim tim je dodatni trošak za svakog poljoprivrednika. Potrošnja adblue tečnosti je različita od proizvođača do proizvođača tih vozila, kao i troškovi upotrebe iste.
Upotrebom AdBlue emulatora , vozilo prestaje da troši datu tečnost a samim tim smanjuje troškove prevoza i dodatna skupa održavanja sistema. Tako da je veoma isplativa zamena u odnosu na cena adblue tečnosti. Pojavom adblue emulatora je počela nova era u elektronskom premošćavanju SRC siistema.
Uvođenjem SCR tehnologije se pojavila i tecnost AdBlue. AdBlue je neškodljivi sintetički rastvor. On se koristi za redukciju štetnih izduvnih gasova u teretnim vozilima sa Euro 4, Euro 5 kao i Euro 6 dizel motorima. AdBlue je netoksičan i ekološki prihvatljiv proizvod svrstan u klasu najnižeg stepena opasnosti za vodenu sredinu. Adblue tečnost je 32,5 procentni vodeni rastvor uree koji nije otrovan, niti zapaljiv.

NOVA VERZIJA
NIJE POTREBNO DA AdBlue SISTEM BUDE ISPRAVAN
100 % PROVERENO RADI
Na vama je da odlucite samo šta želite, a mi cemo vam to obezbediti.
Kod nas su svi uredaji provereni i testirani. Garancija.
Prodajom Ad BlueNat emulatora se bavimo vec više godina i naši pro5 emulatori se nalaze na preko 500 vozila razlicitih proizvodaca.
Ad BlueNat pro5 je uredaj spreman da preusmeri rad vaseg AdBlue sistema i NoX senzora na kombajnima i traktorima koji su opremljeni EURO 4/5 katalizator sistemima , cak i sa oštecenim AdBlue SCR sistemom. Ad BlueNat je jednostavan za instalaciju .
1. Samo ga prikljucite na kombajn ili traktor
2. Ad BlueNat ce premostiti AdBlue sistem i odmah prestaje korišcenje AdBlue tecnosti i premosti ce NoX senzore .
3. Bez ikakvog gubitka snage motora ili bilo kog upozorenja na instrument tabli i u dijagnostickom sistemu.
4. Ad BlueNat pro5 ne menja bilo koji od podešavanja trajno . Da se vrati na prvobitna podešavanja kombajna ili traktora, samo iskljucite Ad BlueNat pro5.

Napomena: Uz kupljeni uređaj dobijate fabričko uputstvo i ne snosimo odgovornost za eventualna ne slaganja. U slucaju ne uspele ugradnje nemožemo prihvatiti povrat robe.

-Svi uređaji su testirani i 100% ispravni.
-Ne vršimo uslugu ugradnje kupljenih uređaja.

Za sve nedoumice i za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju a dodatne informacije oko svakog proizvoda možete naci i na našoj stranici
FB STRANICA- chipobddijagnostika i adblue-rs
Pogledajte i ostale naše oglase...

Vaši favoriti ()