icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Plasti dip sprej folija guma zlatni

Oceni:

Tehnički podaci

  • Tip delova Auto oprema
  • Kategorija Tuning oprema

Oprema

  • Model - Plasti dip sprej folija guma zlatni

Poreklo i istorija vozila

  • Zamena Ne

Opis

XENONCARBONOPREMA
ARCIBALDA RAJSA 11G BEOGRAD
RADNO VREME RADNJE OD 10H-19H.
www.xenonsijalice.rs
*******SVI MOJI ARTIKLI SU NOVI I MOGU SE PREUZETI LICNO U NASOJ RADNJU U BEOGRADU ILI PUTEM BRZE POSTE********ZA PRODAVNICE I SERVISERE VP CENA********
Plasti dip sprej boje na stanju: Crna, siva, Plava, Zelena, Narandzasta, Zlatna, Ljubicasta,Zuta.
FOLIJA SPREJ – PLASTI DIP
Promenite povrsinski dizajn veoma brzo. Mozete dizajnirati izgled vasih felni, ali i drugih delova automobila. Kada vam dosadi, jednostavno oljuštite-skinete foliju. Folija sprej se koristi na glatkim podlogama kao što su metal, svi dvokomponentni premazi, go metal, bojiva čvrsta plastika, staklo… Prajmer nije potreban. Ne nanositi preko sintetičkih ili drugih jednokomponentnih premaza. Set sadrži boca od 450ml boje, rasprskivač pogodan za velike površine sa kojim se može nanositi boja i horizontalno i vertikalno. Poseduje diznu od 360° , koja omogućava prskanje u svim pravcima.
Podloga mora biti čista, suva i očišćena od rđe i masnoće. Ne nanosite na porozivne i grube(neravne) podloge. Prednost glatke površine je lako uklanjanje folije-filma kad bude potrebno. Preporuka je da se odvoji deo koji se farba i da se zaštiti pažljivo papirom sve što ne želite da bude ofarbano.
Najbolji efekat se postiže ako je temperatura na kojoj se radi između 15° C i 25° C. Bocu dobro promućkati. Testirati boju na bezbednom mestu, da bi se osigurali da je boja željena i da odgovara podlozi na koju se nanosi. Boju naneti sa udaljenosti od 25cm u 5-6 slojeva, posebno obratite pažnju na ivice i uglove, da bi se folija kasnije lakše skinula. Pauza između nanošenja slojeva trebala bi da bude oko 5 minuta.
******POGLEDAJTE MOJUKOMPLETNU PONUDU PREKO 1000 ARTIKALA! ! ! ! ! ******

Vaši favoriti ()