icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Distanceri

Oceni:

Tehnički podaci

  • Tip delova Auto oprema
  • Kategorija Ostala auto oprema

Oprema

  • Model - Distanceri

Poreklo i istorija vozila

  • Zamena Ne

Opis

Runner aluminijumski distanceri poreklom iz Italije, vrhunskog kvaliteta i u cenu je uračunato od 16 do 20 šrafova u zavisnosti od toga koliko je potrebno za montiranje željenog modela. U našoj ponudi možete pronaći distancere za zaista veliki broj vozila.

PRIMENE DISTANCERA:

IZGLED:
Distanceri guraju točkove napolje zarad stabilnije pozicije i agresivnijeg izgleda.

ZAZOR:
Mnogi točkovi nisu kompatibilni sa velikim kočionim sistemima gde prečka točka grebe čeljusti kočnice, a distancer pravi razmak između prečke i čeljusti.

ISPRAVKE:
Ako imate set točkova koji nema ispravan nagib za vaša kola gde se guma tare o komponentne suspenzije i slično. Distancer gura točak napolje i ispravlja nagib.

RUKOVANJE VOZILOM:
Veći razmak između točkova pruža veću stabilnost i omogućava kolima da bolje uhvate krivinu. Efekat je sličan onom koji se postiže sa širim točkom ali nema promene u težini vozila.

CENA: 11000 dinara za set od 4 komada (šrafovi uračunati) ili 4200 za set od dva komada (bez šrafova).

Vaši favoriti ()