icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Breezer Storm 29"

Oceni:

Tehnički podaci

  • Kategorija bicikla Mountainbike
  • Veličina točka 29"

Poreklo i istorija vozila

  • Zamena Ne
  • Vozilo je novo

Opis

Breezer Storm 29" bicikli predviđen za ekstremne uslove vožnje po planinama, kao i za svakodnevnu gradsku vožnju. Ramska konstrukcija bicikla izrađena od alumijuma za avio industriju kako bi izdržao veća opterećenja pri udarima i predviđen je za ljude visine preko 180cm zbog širokog hvata ručki i visine točkova od 29", prednje vile ogibljene sa Sontour XCM amortizerima podesivim za vrhunsku vožnju niz i uz brdo. Menjačka konzola je Shimano Acera napred sa 3 brzine/Deore nazad sa 7 brzina. Za potpunu kontrolu i bezbednost u vožnji, su zadužene hidraulične kočnice koje su pre mesec dana dopunjene i podešene kako bi savršeno radile. Sve na biciklu je fabričko, ništa nije menjano od kupovine. Bicikli kupljen nov u Nemačkoj, u salonu Breezera. Biciklovi se proizvode isključivo u Americi, u Kaliforniji i kao takvi se čekaju na isporuku.
Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno nazovite. Na biciklu se vide tragovi korišćenja, jer je korišćen u svrhu spustova niz brda i planine.

Vaši favoriti ()