icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Prodavac

Kopernikus Cars AG

Herrenwis 20,

8340

INOSTRANSTVO

Hinwil

Telefon: +381604529055

Telefon: +381603333989

"Kopernikus Cars AG" je deo poznate Kopernikus-grupacije iz Beograda, švajcarsko-srpska firma iz Ciriha, koja je specijalizovana za uvoz/izvoz automobila iz Švajcarske, po narudžbi iz Srbije.

JEDINSTVENO NA TRŽIŠTU!

Vi sami - ili uz našu pomoć - pronadjete svoj auto online kod nas u Švajcarskoj, mi ga pregledamo, kupimo za Vas, dovezemo u Srbiju, ocarinimo, odradimo homologaciju i isporučimo na dogovorenoj adresi...

Naše usluge obuhvataju sledeće:
- Pomoć oko traženja automobila u Švajcarskoj, kao i opšte informacije o švajcarskom auto-tržištu
- Pregled automobila na licu mesta u Švajcarskoj
- Kupovina automobila po Vašem nalogu iz Srbije
- Dovoz na naše utovarno mesto Hinvil kod Ciriha
- Sredjivanje izvoznih papira (T1)
- Prevoz automobila do Srbije
- Sredjivanje uvoznh papira i carine u Srbiji
- Tehnički pregled i homologacija (AMSS)
- Isporuka automobila širom Srbije (po dogovoru i na kućnu adresu)

Vozimo nekoliko puta nedeljno!

VAŠA JE SAMO JOŠ REGISTRACIJA.

Više o nama i našim uslugama možete pogledati na: www.facebook.com/kopernikuscarsrbija
INFO-tel.: 060 3333 989

Cene naših usluga:
- Dovoz na plac unutar Švajcarske: po kilometru (u krugu do 40 km = 45 evra, u krugu do 80 km = 90 evra, u krugu do 120 km = 135 evra itd.)
- Prevoz od Ciriha/Hinvila do Ćićevca (ev. neke usputne stanice duž auto-puta Subotica-Beograd-Pojate) = 550 evra.
*Uz neku malu doplatu vozimo čak do Preševa, ev. nekog drugog kraja Srbije.
- Usluga carinjenja i homologacije = uračunata u cenu prevoza!
- Troškovi carine = zavisno od automobila (po izboru automobila, dobija se precizan proračun i za to - pre početka bilo kakve saradnje).


Proverite zašto svi tvrde da smo najbolji u svom poslu!


PITANJE KLIJENTA:

Boris Kumanovic: A kako ja da znam u kakvom je stanju auto na nevidjeno?
Npr.pogledao sam jednog pasata koji je 2.000fr to bi bilo oko 1800e+550e vas prevoz+carina i amss=preko 3000e. A ne znam sta sam kupio. A za iste pare ga nadjem u Srbiji i povedem majstora sa sobom. Zasto bih ja angazovao vas i kupio auto na nevidjeno??!


ODGOVOR KOPERNIKUS CARS-A:

Poštovani g-dine Kumanoviću,

Evo, daćemo Vam odmah 10 RAZLOGA, zašto Vam je bolje, sigurnije i povoljnije da naručite auto preko nas u Švajcarskoj, nego da ga kupujete na tržištu u Srbiji:

01. Vi kod nas sami birate svoj novi auto iz baze od preko 200 000 automobila. Niko Vas, dakle, ne ubedjuje, niti Vam suflira, da je nešto dobro i da Vi baš taj auto trebate da kupite... Apsolutno ste slobodni u izboru! Dok Vam npr. trgovac kod koga pazarite auto u Srbiji nikad neće reći “Idite tamo u drugu garažu, oni imaju bolje automobile.”, mi to hoćemo! Jer nama nije bitno gde ćete Vi kupiti Vaš auto (mi ćemo ga u svakom slučaju prevesti i ocariniti za Vas), trgovcu u Srbiji je to jako bitno...

02. Mi i naš klijent u svakom pogledu imamo zajednički interes - da on dobije dobar auto, a mi dobru reklamu... Normalno je da mi gledamo na to - što se savršeno vidi po rejtingu ove naše FB-stranice, na kojoj su oni kojima smo već uvezli auto ocenili naš rad i generalno saradnju sa nama (rejting 5.0 od mogućih 5.0!).

03. Sa nama klijent ima pristup celokupnom švajcarskom tržištu “na izvoru”! Mi mu tako štedimo i vreme i novac i možemo da izadjemo u susret njegovim individualnim željama. Mi klijentima tu “otvaramo oči”, jer oni kupuju direktno tamo, gde i srpski prekupci kupuju... (A oni pored našeg transporta, dadžbina prema državi, moraju da imaju i MARŽU na to - za kupca je to ušteda, koja njemu ostaje u džepu...)

04. Švajcarski polovni automobili su najkvalitetniji u Evropi, jer svi proizvodjači automobila prave posebne serije za zahtevno švajcarsko tržište, “Swiss Edition”.

05. Švajcarci u svakom oglasu pedantno navode svaki moguću problematičnu stavku kod automobila koji prodaju - a Srbin prodaje auto kad treba na njemu nešto da menja... To je jednostavno druga kultura od naše.

06. U Švajcarskoj se automobili pretežno voze na lizing. Oni se stoga ne prodaju zato što nisu u dobrom stanju, već se posle 4 godine vraćaju nazad u garaže da bi opet bili zamenjeni novim - na lizing.

07. U Švajcarskoj mogu da kupim automobil “ab MFK” - u prevodu, auto koji je upravo pregledan u državnom Zavodu za saobraćaj (nem. “Strassenverkehrsamt”). Pitajte nekog koga poznajete, a ko isto kao i mi živi u CH, šta to tačno znači. Svako će Vam reći koliko su rigorozne te tehničke kontrole, koje automobili u CH prolaze - i tu niko ne može da bude podmićen... Jedna lampica da Vam nije u redu na autu, taj auto Vam neće proći tehnički pregled. (U Srbiji Vam, sa druge strane, ni “potvrda s pečatom” ništa ne garantuje da je auto koji kupujete i stvarno u redu.)

08. U Švajcarskoj je maks. ograničenje na auto-putevima 120 km/h - pri većoj neto-brzini od 140 km/h (tolerancija 3 km) odlazi vozačka... U Srbiji se ograničenje brzine nigde ne poštuje, automobili se siluju po putevima na kojima može i točak da se izgubi... Švajcarski automobili su, dakle, daleko očuvaniji od onih koje možete kupiti na srpskom tržištu.

09. U Švajcarskoj manipulacije sa kilometražom apsolutno ne postoje. O Srbiji nećemo ništa da Vam pričamo. Vi pretpostavite, a mi znamo... (U Švajcarskoj uvek kupujete auto sa “originalnom kilometražom”.)

10. Svaki auto pregleda naše stručno lice na licu mesta. A Vi, kao kupac, možete biti priključeni kamerom da i sami pogledate Vaš auto i date svoju “zadnju reč”. To, ipak, morate priznati nije baš na “nevidjeno”... (Mi mesečno kupujemo i do 70 automobila širom Švajcarske za naše klijente iz Srbije, po narudžbi. Možete, dakle, pretpostaviti koliko smo verzirani u tome. Ako npr. nešto smatramo da nije u redu - ili ako je samo sumnjivo - mi našem klijentu, naravno, savetujemo da odustane od kupovine i da nadje za sebe neki drugi auto! Jer on će i sa tim drugim autom isto biti naš klijent. Mi, dakle, nemamo nikakvu motivaciju, nikakav “logičan razlog”, da mu sugerišemo da uzme loš auto za sebe. Kao zadovoljni kupac, on će nam za koju godinu doći opet, za još bolji auto.)

Mogli bismo ovako da Vam nabrajamo i dalje (da u CH svaki auto ima urednu servisnu knjižicu, da u autu retko ko puši itd.), ali smatramo da je ovde već dovoljno rečeno, ko želi da razume.

Najlepše hvala na izdvojenom vremenu da ovo pročitate.

Srdačan pozdrav!

Zoran Golubović
predsednik Upravnog odbora
Kopernikus Cars AG
Riedmühlestrasse 12
8305 Dietlikon ZH
Švajcarska

Tel. +41 848 48 48 48 (mob. +41 76 325 90 55)
www.facebook.com/kopernikuscarssrbija
www.facebook.com/golubovics
www.kopernikuscars.ch

Vozila u ponudi Kopernikus Cars AG

Prikazano 6987 od 6.987 oglasa Oglasa po strani
Prikaz
Sortiraj
  • Najnovijim oglasima
  • Ceni naviše (rastuće)
  • Ceni naniže (opadajuće)
  • Soritraj po godištu naviše
  • Godištu naniže

Lista za poredjenje:

Vaši favoriti ()