icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Prodavac

KITE doo Novi Sad

Bulevar Slobodana Jovanovića 4,

Novi Sad

Telefon: 021/400-525

Telefon: 063/ 291-156

http://www.kitedoo.rs

Preduzeće KITE d.o.o. je novoosnovano preduzeće u vlasništvu mađarske korporacije KITE Zrt.

Osnovnu delatnost preduzeća čine prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, snabdevanje originalnim rezervnim delovima i prodaja repromaterijala.

Bazni program preduzeća predstavljaju brendovi John Deere i JCB Agri. Ostali brendovi koje preduzeće takođe uspešno zastupa su Kuhn, LKT Martimex Alfa, ZAGO, Alpego i RM sisteme za navodnjavanje.

Sektor Agronomije se bavi distribucijom pesticida, semena i đubriva, sa posebnim akcentom na sigurna i dokazana rešenja u najvažnijim poljoprivrednim kulturama. Cilj sektora je pronalaženje i preporuka najboljih tehnologija proizvodnje, što na samom kraju donosi bolje i kvalitetnije prinose, to jest isplatljivost poljoprivredne proizvodnje. Kroz ovaj sektor naša kompanija će se truditi da kroz prava rešenja, savremene i proverene tehnologije proizvodnje bude ono po čemu ćemo biti prepoznatljivi na tržištu Srbije.

Poslujući u uslovima narastajuće agresivne konkurencije, primećujemo različito ponašanje konkurenskih kompanija prema kupcima u garantnom i poslegarantnom roku prodatih mašina. To nije slučaj sa preduzećem KITE d.o.o., gde je zadovoljstvo kupca trajni zadatak svih zaposlenih.

Vozila u ponudi KITE doo Novi Sad

Nemate oglasa po zadatom filteru.

Lista za poredjenje:

Vaši favoriti ()