icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Prodavac

Beoguma.com

Radnicka 2, (Preko puta Ade Ciganlije), ,

11000

Beograd

Srbija

Telefon: 0800-003-002

Telefon: 011/655-66-77

http://www.beoguma.com

Kompanija Beoguma je osnovana 1985. godine, počevši kao mala radnja za popravku pneumatika. U svojim ranim danima, specijalizira usluge vezane za zamenu i održavanje guma, balansiranje točkova i popravku.
Beoguma je Sertifikovani Michelin Servisni Centar 2011., 2012., 2013. i 2014.

Kroz svoju mrežu, Beoguma opslužuje više od 400 kompanija i desetine hiljada krajnjih kupaca. Sa godišnjom sa prodajom od preko 45.000 putničkih i 3.500 teretnih guma godišnje, kompanija Beoguma potvrđuje poziciju lidera na tržištu.

Kapaciteti servisa uključuju 15 pozicija za popravku i zamenu pneumatika, kao i 2 jedinstvena kompjuterska sistema za centriranje trapa putničkih i teretnih vozila.

Dva strateški locirana distributivno-servisna centra u Beogradu na površini od 900m2 i dodatnim magacinskim prostorom od 1500m2, nude višestruke prednosti na savremenom tržištu.

Da bi upotpunila paket usluga, Beoguma vrši i uslugu čuvanja van-sezonskih guma za svoje klijente. Pre skladištenja, gume se čiste od prljavštine i kamenčića a nakon toga se ređaju u specifične police, daleko od sunčeve svetlosti, vlage i štetnih hemikalija (benzina, ulja, masti...) koje mogu imati neželjene reakcije na gumu. Trenutno je na čuvanju više od 12.000 van-sezonskih guma.

Odanost klijentima, jedinstveni set veština i fokusiranost na kvalitet usluga vodila je ka uspehu. Kompanija nastavlja da raste afirmišući svoj identitet i postaje jedan od najinovativnijih i najcenjenijih maloprodajnih centara za pneumatike u Srbiji. Jasna vizija traje i danas.

Vozila u ponudi Beoguma.com

Prikazano 540 od 733 oglasa Oglasa po strani
Prikaz
Sortiraj
  • Najnovijim oglasima
  • Ceni naviše (rastuće)
  • Ceni naniže (opadajuće)
  • Soritraj po godištu naviše
  • Godištu naniže
Želite da vaš oglas bude prvi na listi? Kliknite ovde i postavite svoj oglas u TOP ponudu.
Lista za poredjenje:

Vaši favoriti ()