icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Prodavac

Auto Aca

Milovana Glišića bb,

35250

Paraćin

Telefon: 035/ 568 455

Telefon: 065/ 9568 455

Telefon: 069/728-420

http://www.autoaca.com

Auto Aca je osnovan 1. aprila 1992. godine. Sedište radnje je u Paraćinu u ul. Milovana Glišića bb. Delatnost preduzeća je uslužno trgovinska - servisiranje vozila i prodaja rezervnih delova i opreme, kao i polovnih vozila. Od 2007 godine Auto Aca posluje kao ovlašćeni servis za vozila ŠKODA u garantom i vangaranton roku.
Osoblje je profesionalno i obučeno.
Na kvalitet pruženih usluga utiču alati i uređaji koje koristimo. To su alati i uređaji poslednje generacije poznatih proizvođača. Pribor i sredstva su profesionalni, tako da olakšavaju rad našem osoblju, a poboljšavaju kvalitet pružanih usluga. Na kvalitet pružanih usluga ukazuje i stalno povećanje naših komintenata.

Servis ima četiri radna mesta. Tri su namenjena mehaničarskim radovima i jedno električarskim, a u sklopu servisa je i auto perionica. Obezbeđeno je kontinuirano snabdevanje rezervnim delovima, a za sve delove koje servis trenutno nema na lageru, obezbeđena je isporuka u roku od 24 sata.

Pored standardnih usluga ( servis i popravka vozila u garantnom i vangarantnom roku ) uz ugradnju samo originalnih rezervnih delova sa garancijom od 2 godine, ovaj ŠKODA Servis nudi i usluge, isporuke vozila ka klijentima na željenu adresu.
Ukoliko klijenti žele da budu uz svoj auto dok je on u servisu, tu je i prostor u kome uz osveženje mogu sačekati popravku svog automobila. Na ovaj način klijentima je omogućeno lagano i bezbrižno servisiranje i popravka.
Kod nas možete kupiti i polovna ŠKODA vozila, sva vozila u našoj ponudi su potpuno tehnički ispravna i pregledana, isključivo su održavana u ovlašćenim servisima i poseduju urednu digitalnu servisnu dokumentaciju. Sva naša vozila su odkupljena od prvog vlasnika, tako da uvek možete biti sigurni da kupujete provereno i sigurno polovno vozilo.

VAŠ AUTOMOBIL JE ZA NAS LIČNA STVAR - DOBRO ČINIMO BOLJIM!

Vozila u ponudi Auto Aca

Prikazano 6 od 6 oglasa Oglasa po strani
Prikaz
Sortiraj
  • Najnovijim oglasima
  • Ceni naviše (rastuće)
  • Ceni naniže (opadajuće)
  • Soritraj po godištu naviše
  • Godištu naniže
Želite da vaš oglas bude prvi na listi? Kliknite ovde i postavite svoj oglas u TOP ponudu.


Lista za poredjenje:

Vaši favoriti ()