icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Prodavac

WYAlp doo / Alparauto

Staromoravički put 6,

Bačka Topola

Telefon: 0638080545

Telefon: 0642822567

Privredno društvo za prodaju motornih vozila sa vise od 10 godina rada u ovim segmentima. Prodaja i uvoz vozila iz inostranstva i po vasoj narudzbi, kao i prodaja novih radnih masina i prikolica.
RADNE MAŠINE:
Prilikom kupovine utovarivača jedan od najvažnijih faktora za izbor, pored kvaliteta i cena, dostupnost rez. delova i ozbiljnost servisa.
U našoj ponudi nalaze se utovarivači po povoljnim, tkdj. dostupnim cenama ne samo za velike farme, nego i za porodična polj. gazdinstva, vocarstva, drvare itd... Utovarivači u našoj ponudi su poznati sa izraženom univerzalnošću delova, tj. veliki broj istih delova odgovara različitim modelima utovarivača kao i traktora koji su već skoro 10 godina na našem tržištu (YTO), što mašine čini jednostavnom i jeftinom za održavanje.
Servis je sačinjen od iskusnih majstora koji stalno osvežavaju svoje znanje u saradnji sa našim poslovnim partnerima iz Kine, zahvaljujući stručnosti servisera, dobroj organizaciji i skladištu vel. dela rez. delova stekli smo poverenje naših klijenata. Mobilna servisna ekipa, koja dolazi na kućnu adresu, obezbeđuje najpovoljnije otklanjanje bilo kakvog problema u najkraćem mogućem roku.

Vozila u ponudi WYAlp doo / Alparauto

Prikazano 14 od 14 oglasa Oglasa po strani
Prikaz
Sortiraj
  • Najnovijim oglasima
  • Ceni naviše (rastuće)
  • Ceni naniže (opadajuće)
  • Soritraj po godištu naviše
  • Godištu naniže
Želite da vaš oglas bude prvi na listi? Kliknite ovde i postavite svoj oglas u TOP ponudu.


Lista za poredjenje:

Vaši favoriti ()