icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Prodavac

INTERAUTO DOO

Skadarska 7,

Čačak

Telefon: 0648555215

Telefon: 0648555210

Telefon: 032380000

http://www.opel.interauto-trade.rs

Kompanija Interauto-Trade osnovana je 1997. godine u Čačku. Od 1998. godine stupa u mrežu ovlašćenih Opel dilera i kao jedan od najstarijih dilera u Srbiji, odgovorna je za prodaju i servisiranje Opel putničkog i komercijalnog programa u regionima Centralne i Zapadne Srbije. Nalazi se na teritoriji Grada Čačka, u mestu Preljina na Ibarskoj magistrali.

U Interautu je zaposlen veliki broj kadrova sa dugogodišnjm iskustvom i njihovom stručnom usavršavanju se poklanja posebna pažnja. Poslovanje se konstantno unapređuje kroz praćenje trendova i inovacija u oblasti automobilske industrije. Poslednji Opel standardi se primenjuju u procesima promocije, prodaje i održavanja vozila. Objekat je takođe opremljen po najsavremenijim Opel standardima, i sastoji se od salona veličine preko 350 m2, servisnog odeljenja, prijemnog odeljenjenja i perionice. Kompanija redovno učestvuje na sajamskim izložbama i organizuje promocije novih modela. Ova kompanija pokazala je visok stepen društvene odgovornosti kroz učestvovanje u brojnim akcijama i pružanje podrške različitim organizacijama.

1999. godine, Interauto-Trade postaje najbolji prodavac Opel automobila u tadašnjoj Jugoslaviji. Do dana današnjeg, nalazi se uvek među 5 najboljih Opel prodavaca u zemlji.

Kompanija Interauto-Trade je 2013. i 2014. godine proglašena za najboljeg CV prodavca, odnosno prodavca komercijalnih vozila u Srbiji.

Vozila u ponudi INTERAUTO DOO

Nemate oglasa po zadatom filteru.

Lista za poredjenje:

Vaši favoriti ()