icon-arrow_lefticon-arrow_righticon-checkboxicon-checkbox_checkedKurir_icon_fonts_template-09icon-hearticon-info_miniicon-locationicon-mailicon-printicon-reporticon-searchicon-starKurir_icon_fonts_template-07icon-usericon-zoominfo-boubleicon-strokeHeart

Prodavac

81 Company doo

Bose Miličević 27,

24000

Subotica

Telefon: 061/30-23-022

http://81company.rs

81 Company doo je firma koja je proistekla iz višegodišnjeg iskustva u trgovini. Zvanično na Srpskom tržistu postojimo od marta 2020god.

Bavimo se internet prodajom, u našoj pažljivo izabrajnoj ponudi možete naći proizvode svetski renomiranih proizvođača po veoma povoljnim cenama. 81 Company doo će nastojati da
vam uvek obezbedimo proizvode po najpovoljnijoj ceni na tržistu.

81 Company doo je zvaničan ovlašteni diler za Iskra , SAL , BeA. U našoj ponudi možete naći proizvode Husqvarna , LG , Samsung itd. Po najpovoljnioj ceni!

Kao TIM nastojaćemo da pratimo tržište, da budemo pre svega uslužni i na raspolaganju svojim komitentima uz maksimalnu podršku. Da pratimo i ispunjavamo sve što je u našimmogućnostima i da uvek težimo ka višem cilju.
Naravno sve to kroz pozitivnu atmosferu, uz druženje i zabavu sa vama jer DAN U KOME SE NISI NASMEJAO JE IZGUBLJENI DAN.


Miran Vojnić Hajduk, Direktor

Vozila u ponudi 81 Company doo

Nemate oglasa po zadatom filteru.

Lista za poredjenje:

Vaši favoriti ()