Prodavac

PSC Komnenović

Dragoslava Srejovića 2c,

11000

Beograd

Srbija

Telefon: 38163292717

PSC Komnenović član je Nemačke AVAG grupacije (www.avag.eu) koja na području Nemačke, Austrije, Poljske , Mađarske ,Hrvatske I Srbije ima 133 prodajno servisna centra. Uz Opel koji je naš prvi brend, AVAG grupacija zastupa još 13 proizvođača automobila. Godišnja prodaja u prošloj godini iznosi preko 80 000 vozila od kojih je 45 000 novih i 35 000 polovnih vozila. Društvo Komnenović d.o.o. (PSC Komnenović) u Srbiji posluje sa, kupcima I vlasnicima Opel-a na već dobro poznatoj lokaciji u ulici Dragoslava Srejovića 2c.


U našem servisu nudimo potpunu uslugu servisiranja i održavanja vozila kao I prodaju guma, hotel za gume, limariju i lakirnicu, ukratko, potpunu uslugu na jednom mestu. Svojim kupcima nudimo i savetovanje o najpovoljnijim uslovima finansiranja i osiguranja vozila – sve na jednom mestu i u najkraćem vremenu bez puno papirologije.


Imajući u vidu sve navedeno, sa sigurnošću se možete pouzdati u PSC Komnenović kao poslovnog partnera, jer svako Vaše vozilo kupljeno kod nas možete predati školovanim serviserima i biti sigurni da će prodaja, servis ili popravka biti obavljeni stručno i u najkraćem mogućem roku kako bi Vas vaš ljubimac na 4 točka dugo i pouzdano služio. Celu našu poslovnu filozofiju usmeravamo prema jednom cilju – zadovoljstvu naših klijenata. Ključne reči našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo, bilo da se radi o zadovoljstvu odnosom i uslugom pri kupovini automobila ili održavanjem i servisiranjem vozila odnosno ponudom servisnih usluga i lagerom rezervnih delova.

Vozila u ponudi PSC Komnenović

oglasa po strani

Pronađeno 1 oglasa

  • sortiraj po najnovijim oglasima
  • sortiraj po ceni naviše (rastuće)
  • sortiraj po ceni naniže (opadajuće)
  • soritraj po godištu naviše
  • sortiraj po godištu naniže
Želite da vaš oglas bude prvi na listi? Kliknite ovde i postavite svoj oglas u TOP ponudu.

Lista za poredjenje:

Vaši favoriti ()