O nama

MojAuto.rs je sajt za auto oglase. Namenjen je svima onima koji žele da kupe ili prodaju vozilo ili auto delove i opremu.

Sajt posluje u okviru nemačko-švajcarske kompanije Ringier Axel Springer koja je lider na domaćem online tržištu i vodeća medijska kuća u oblasti štampanih medija. U okviru kompanije se nalaze vodeći domaći sajtovi poput blic.rs (najposećeniji sajt u Srbiji), alo.rs, 24sata.rs, zena.rs, nonstopshop.rs, superodmor.rs, mojbazar.rs, itd., kao i vodeće dnevne novine i magazini: dnevna novina Blic, Alo, 24 Sata, magazini Auto Bild, NIN, Blic Zena, Puls, ...

Koristeći medijski potencijal kompanije, sajt MojAuto.rs svoju ponudu plasira kroz sve kompanijske sajtove i novine, stvarajući tako jedinstveni prostor za oglašavanje i prodaju proizvoda iz auto sveta. Ovako snažan medijski potencijal svrstao je MojAuto.rs na sam vrh sajtova u sferi auto oglasnika i privukao je vodeće auto dilere i prodavce auto opreme da svoju ponudu promovišu upravo na njemu.

MojAuto.rs ima za cilj da kupcima pojednostavi i olakša kupovinu vozila a prodavcima obezbedi da ih potencijalni kupci kontaktiraju. Takođe, sajt je pogodno mesto za oglašavanje banerima, naročito za kompanije koje nude proizvode i finansijske usluge vezane za auto industriju.

Za sve dodatne informacije, predloge i sugestije možete nas kontaktirati na jedan od dole navedenih načina.
 

Ringier Axel Springer
Žorža Klemansoa 19,
11000 Beograd, Serbia
Phone/Fax: +381 11 333 4 797
info@mojauto.rs
www.mojauto.rs

Vaši favoriti ()