Prodavac

Gumatic

Temerinska 40,

Novi Sad

Srbija

Telefon: 021/63-32-555

Telefon: 060/453-62-11

Telefon: 021/63-32-477

Telefon: 021/442-954

http://www.gumatic.com

Gumatic je jedina specijalizovana radnja na prostoru Republike Srbije koja snabdeva tržište sa preko petstotina vrsta gumenih profila i kedera. Osnovana je 2002. godine sa sedištem u Novom Sadu. Iako ne predstavlja pravnog naslednika zanatske radnje Goummy group koja se bavila proizvodnjom pomenutih proizvoda, ipak na izvestan način svojim delovanjem produžava kontinuitet u radu sa gumenim proizvodima sada već duže od dvadeset godina.

Osnovnu delatnost radnje predstavlja trgovina gumenim profilima i kederima za veliki broj putničkih i teretnih vozila, autobusa, čamaca, brodova kao i mnogobrojnim industrijskim i stolarskim zaptivačima. U prodajni asortiman mozemo uvrstiti i gumeno-armirana creva raznih veličina, gumene ploce kao i solidan asortiman gumeno-tehnicke robe.

U poslednjih pet godina veliki akcenat je bacen na prodaju dodatne automobilske opreme i kozmetike za vozila, prvobitno kroz delovanje maloprodaje, a u poslednjih godinu dana i kroz nasu veleprodaju. Na jednom mestu se može ponuditi preko pet hiljada artikala podeljenih u pedeset grupa proizvoda, i na osnovu raznih pokazetelja spadamo u sam vrh trgovinskih kuća koja se bave prodajom ove vrste robe.

Trenutno se u ponudi nalazi preko 10000 artikala.

Vozila u ponudi Gumatic

oglasa po strani

Pronađeno 146 oglasa

  • sortiraj po najnovijim oglasima
  • sortiraj po ceni naviše (rastuće)
  • sortiraj po ceni naniže (opadajuće)
  • soritraj po godištu naviše
  • sortiraj po godištu naniže
Želite da vaš oglas bude prvi na listi? Kliknite ovde i postavite svoj oglas u TOP ponudu.

Lista za poredjenje:

Vaši favoriti ()